Toestellen
03 oktober 2014 - Ron Smeets

OnePlus One kan ook buigen en terugveren

Het zijn tests die standaard uitgevoerd worden voordat nieuwe toestellen op de markt komen; buigen of barsten. Gaan zitten met een smartphone in je achterzak? Daar kunnen veel mensen over meepraten. Daarom wordt het ook getest.

Nu er zo veel te doen is over de iPhone 6 Plus en het feit dat dit toestel wel buigt, maar niet terugveert, duiken steeds meer video's op van buig-tests van andere fabrikanten. OnePlus is de volgende in de rij die toch vooral willen laten zien dat hun One wel terugveert na een 'buiging gemaakt te hebben' ;)

OnePlus voert de test, zoals in onderstaande video ook te zien is, maar liefst 1000 keer uit waarbij telkens 25 kilo kracht op het OnePlus toestel uitgevoerd wordt. Mmmh... als ik ga zitten dan komen er iets meer krachten vrij ;))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.