Toestellen
28 november 2014 - Ron Smeets

OnePlus One het hele Black Friday weekend 'vrij' te koop Nu 72 uur zonder uitnodiging

De komende drie dagen, ofwel het gehele Black Friday weekend, is de OnePlus One 'vrij' online te koop. Je hoeft dus geen uitnodiging te hebben. Goed nieuws voor iedereen die al weken, of maanden, op een uitnodiging wacht. Vandaag, en dit weekend, is jullie kans!

Het begint er dus op te lijken dat OnePlus begrijpt dat ze veel meer toestellen kunnen verkopen als ze de beschikbaarheid vergroten en afstappen van de uitnodigingen. In India wordt hij straks al via Amazon verkocht en in China opent medio december de eerste OnePlus winkel.

Natuurlijk, de fabrikant heeft bij de lancering al gezegd dat ze geen enorme aantallen (a-la Samsung of Apple) kunnen produceren en ook geen magazijnen vol met voorraden nastreven, maar de vraag naar het de OnePlus One is groter dan het aanbod.

De aanbieding is dus 72 uur geldig, maar er staat wel bij dat het net zolang duurt als de voorraad strekt. De kans is dus groot dat die 72 uur niet gehaald wordt. De levering van alle dit weekend bestelde toestellen zou voor 25 december plaatsvinden, zo meldt de fabrikant nog in de kleine lettertjes.

Bron: OnePlus

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.