Geruchten
22 juli 2015 - Ron Smeets

OnePlus 2 duikt op in China Afbeeldingen te zien op site van Telecom regulator TENAA

Op 27 juli wordt de OnePlus 2 officieel onthult, tijdens een Virtual Reality event. Vandaag zijn afbeeldingen van het toestel opgedoken bij de Chinese Telecom Regulator TENAA; een bekende 'bron' voor het lekken van nieuwe toestellen die daar aangeboden worden voor certificatie doeleinden.

Het toestel op de afbeeldingen lijkt iets langwerpiger te zijn dan zijn voorganger. Verder zit ook de camera aan de achterzijde op een iets andere plek onder de lens is de IR focus te zien.

Over de specs is verder weinig nieuws te melden. OnePlus heeft de afgelopen weken al de nodige teasers gepubliceerd waarin sommige specs al onthuld zijn en in andere geruchten werd over andere specs ook al volop gespeculeerd. De OnePlus 2 zou onder anderen voorzien worden van een Qualcomm Snapdragon 810 processor, 4GB RAM, een 3300 mAh accu, USb Type C aansluiting, 13 of 16 megapixel camera en een prijskaartje dat onder de 450 dollar ligt.

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.