Nieuws
30 december 2005 - Ron Smeets

One-Stop-Shop winkels van Nokia

Eerder deze maand opende Nokia nog haar eerste 'MegaStore' in Moskou. Deze week kondigde de Finse toestelmaker aan dat het inmiddels begonnen is met de opening van zogenaamde One-Stop-Shop winkels in vestigingen van CompUSA door heel de VS.

In de winkels die onder de naam Nokia Experience @ CompUSA in de markt gezet worden kunnen klanten de laatste, meest populaire en -geavanceerde Nokia toestellen direct kopen, zonder daarvoor naar een speciale telefoonwinkel te hoeven rijden of lopen. Voorlopig worden met name de high-tech modellen zoals de N90, 6682 en de 770 Tablet aangeboden, maar dat assortiment zal nog uitgebreid worden.

Inmiddels zijn er al 200 'vestigingen' geopend. In Februari moeten vervolgens alle CompUSA winkels in de VS voorzien zijn van de 'Nokia Experience'.Gerelateerde links:
Nokia opent eigen winkels
Nokia Internet Tablet eindelijk in de winkels
Nokia verkoopt miljard mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.