Nieuws
29 oktober 2007 - Ron Smeets

One-Click Jailbreak tool voor iPhone versie 1.1.1

Goed nieuws voor iedereen die een nieuwe of ge-upgrade iPhone met firmware versie 1.1.1 heeft.

Er waren al Jailbreak tools (o.a. nodig voor het unlocken van je iPhone) beschikbaar voor de laatste nieuwe firmware, maar de stappen die je daarvoor moest volgen waren voor sommige ‘non-savvy’ gebruikers nogal ingewikkeld.

Een groepje hackers heeft nu een Jailbreak applicatie ontwikkeld die rechtstreeks via Safari op je iPhone benaderd en uitgevoerd kan worden.

OK, er komt iets meer bij kijken maar in vergelijk tot de bestaande Jailbreak tools en procedures voor firmware versie 1.1.1 is dit een eitje.

Surf met je iPhone via Safari naar jailbreakme dot com en lees de instructies. Scroll naar beneden en installeer AppSnap. Als Safari sluit en je iPhone (of iPod Touch) weer op het ‘Home scherm’ staat wacht je nog een minuut. Daarna herstart je het device en je bent klaar om ‘m te unlocken.Gerelateerde links:
iPhone firmware 1.1.1 op komst
Eerste unlock tool voor iPhone versie 1.1.1
Downgrade handleiding voor de iPhone
Unlocked iPhones moeten update 1.1.1 links laten liggen!
Levering iPhones gestopt vanwege update
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.