Geruchten
30 maart 2015 - Ron Smeets

Onduidelijkheid over gelekte LG G4 kiekjes Kijken we hier naar de G4 of naar de G4 'Note', met stylus?

Als de eerdere berichten en geruchten kloppen dan zal LG in de loop van april haar nieuwste vlaggenschip, de G4, onthullen. De afgelopen weken zijn her en der ook berichten opgedoken dat de Koreaanse fabrikant mogelijk ook een phablet variant, compleet met stylus, van dat nieuwe toestel gaat presenteren. Dat zou dan de LG G4 Note moeten worden. Hoewel ik er zelf niet van overtuigd ben dat LG de naam 'Note' van Samsung gaat 'lenen', denk ik dat de komst van een G4 phablet wel slim zou zijn.

Afgelopen weekend zijn diverse nieuwe kiekjes opgedoken van een nieuwe LG. Dat zou, kijkend naar de afbeeldingen, zowel de G4 als de G4 'Note' kunnen zijn. Het toestel oogt in ieder geval groot genoeg voor een phablet. Bovendien is op de eerste afbeelding hieronder heel duidelijk een uitsparing aan de linker bovenzijde van het toestel te zien. Dat zou de plek kunnen zijn waar de stylus opgeborgen wordt. Maar er wordt ook gespeculeerd dat op deze foto gewoon een Koreaanse variant van de G4 te zien is die geschikt is voor digitale TV; zoals de LG G Pro.

Klinkt leuk allemaal, maar de komende weken zal eerst maar eens moeten blijken of deze, en eerdere, kiekjes ook echt zijn. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.