Entertainment
25 oktober 2007 - Ron Smeets

Onderzoek: 6% vindt de iPhone sexier dan soortgenoten

In de categorie 'Only in America'. . . Daar hebben Zogby International en 463 Communications een onderzoek gehouden onder de 'Internet Attitudes' van de gemiddelde Amerikaan.

Het onderzoek is een stuk breder maar wat opvalt is het feit dat maar liefst 6% van de ondervraagden de iPhone sexier vindt dan hun eigen soortgenoten.

De 'Jezus Phone' verliest het onder andere van 'hotties' Halle Berry (27%), Scarlett Johansson (17%) en Patrick Dempsey (14%). De iPhone is, volgens de deelnemers aan het onderzoek, net zo sexy als Derek Jeter, een van 's lands beroemdste honkbalspelers.

Andere opvallende resultaten: 24% denkt dat Internet een goede vervanging is voor een 'echte' partner en 11% is van mening dat ze bereid zouden zijn om iets in hun lichaam te laten implanteren als ze daardoor zonder PC online zouden kunnen gaan. Ow, en 20% van de ondervraagden zou, in ruil voor 100.000 dollar bereid zijn om z'n identiteit te verkopen en hun naam te wijzigen.

Rare jongens, die Amerikanen. . .

ViaGerelateerde links:
iPhone obsessie
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.