Nieuws
26 februari 2009 - Ron Smeets

Onderwater fotografie bij Sonim

In Barcelona bracht ik ook nog een bezoekje aan Sonim, de makers van de welbekende onverwoestbare telefoons waarvan wij enkele weken geleden een exemplaar onder handen genomen hebben. Met alle gevolgen van dien ;-)

Vorige week had ik behalve de Sonim XP3 ook de Olympus uTough bij me, een camera die, net als de mobieltjes van Sonim, shock- en waterproof is. Het leek mij wel leuk om de Sonim onder water te fotograferen met de Olympus. Natuurlijk hebben we daar even een videootje van geschoten.

Op de foto die uiteindelijk gemaakt werd is het toestel, de Sonim XP3 zelf helaas nauwelijks te zien. Er zwom toevallig een guppy voorbij ;-)
Olympus-in-Aquarium

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.