Geruchten
08 april 2009 - Ron Smeets

Onderdelen voor de nieuwe iPhone op weg naar fabrikanten

Volgens de Chinese Commercial Times zijn de eerste kratten met  onderdelen voor de nieuwe iPhone die ergens in Juni gepresenteerd gaat worden, momenteel al op weg naar de diverse assemblage fabrieken in de regio.

Op zich niet zo raar want als Apple deze zomer wereldwijd de nieuwe iPhone wil lanceren dan hebben ze er een paar miljoen op voorraad nodig, zelfs als ze hun strategie van 'gecreeerde schaarste' weer gaan uitrollen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.