Geruchten
23 augustus 2011 - Ron Smeets

Onderdelen van de iPhone 5 gespot?

Als de geruchten en berichten van 'bronnen die het kunnen weten' kloppen, dan wordt de iPhone 5 in oktober aangekondigd. Er is nog niets zeker en ook de nieuwe geruchten waarin onderdelen te zien zijn die voor de iPhone 5 bestemd zouden zijn, kunnen zomaar fake zijn.

In het verleden zijn al vaker 'zogenaamde iPhone onderdelen' gespot, vlak voor de (vermeende) lancering van een nieuw model. De afgelopen dagen waren onder andere een camera, accu en een productielijn waar de displays van de iPhone 5 te zien zouden zijn. Tsja, oordeel zelf maar. Ik geloof er nog maar weinig van ;-))

De camera (links die van de iPhone 5, rechts die van de iPhone 4): iPhone-5-camera-rumor

De accu (links iPhone 5, rechts iPhone 4): iPhone-5-accu-rumor

En de foto van de vermeende productie van iPhone 5 displays: iPhone-5-display-rumor

Via: BGR en MacRumors

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.