Entertainment
30 augustus 2010 - Ron Smeets

Onder water met Google Earth

Google Earth is een fantastische app, vooral als je een beetje een geografische freak bent. Ik kon als klein kind al uren en uren in atlassen en op landkaarten turen en zoeken naar bijzondere plekjes, wegen en andere 'verborgen schatten' ;-))) Het zal dan ook niemand verbazen dat Google Earth een van mijn favoriete mobiele apps is.

Bij de nieuwste Android update, versie 1.1, heeft Google een leuke feature toegevoegd: Google Earth Under Water.  Hieronder kun je een demovideo daarvan bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.