Nieuws
04 december 2015 - Ron Smeets

Onbeperkt data voor Vodafone klanten tijdens de Kerstdagen Dus: op 25 en 26 december allemaal mobiel TV kijken, videobellen, foto's en filmpjes delen

Toen ik dit bericht gisteravond in mijn mailbox zag verschijnen kwam direct de gedachte bij me op alle Vodafone klanten aan te sporen om op eerste en tweede Kerstdag (25 en 26 december dus) massaal mobiel TV te gaan kijken, videobellen en foto's en video's te delen om het netwerk van de rode provider letterlijk leeg te trekken. Zo leeg dat die gasten van de Network Crew in de video hieronder ineens overal 'Nee!' moeten gaan roepen ;)

Maar even serieus. Alle klanten van Vodafone mogen tijdens de Kerstdagen onbeperkt mobiele data verstoken. Zolang ze dat binnen Nederland doen. Voor roaming gaat dit pas gelden vanaf de Kerst van 2017, mits de rode provider tegen die tijd ook nog Kerstcadeautjes uitdeelt natuurlijk. Het is nu in ieder geval het tweede jaar dat Vodafone deze 'Kersttraditie'

https://youtu.be/xbiLsigbYh4

Overigens geldt de actie niet alleen voor (privé en zakelijke) Vodafone abonnees maar ook voor alle hollandsnieuwe en klanten met een prepaid simkaart. Klanten met een abonnement zonder data, Scherp S bijvoorbeeld, kunnen het cadeautje niet uitpakken.De volgende klanten doen automatisch mee:
- Red
- Smart/ Bel + Sms + Web
- Scherp (uitgezonderd Scherp S)
- iPhone abonnementen
- Prepaid
- Hybride
- BelCompany Mix
- Sizz
- hollandsnieuwe
- Mobiel Breedband abonnementen
- Zakelijke abonnementen
- Alle andere Vodafone abonnementen die data, of de mogelijkheid tot data, hebben en niet onder de uitzondering vallen (zie de voorwaarden (PDF).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.