Nieuws
19 december 2014 - Ron Smeets

Onbeperkt data verstoken met de Kerst voor Vodafone klanten Let op! 25 en 26 december en alleen binnen Nederland

Klanten van Vodafone die een mobiel abonnement hebben met databundel mogen op eerste en tweede kerstdag onbeperkt data verstoken. De provider zal de verbruikte MB's, of GB's niet in rekening brengen of afschrijven van je databundel. Letwel; de aanbieding geldt alleen voor data die binnen Nederland verbruikt wordt. Roamen kost gewoon geld, ook op 25 en 26 december. Dat is volgend jaar pas verleden tijd, na 15 december 2015, maar dat heeft te maken met de nieuwe EU regelgeving die dan van kracht wordt.

Vodafone heeft nog een uitzondering bedacht. Klanten met een abonnement van Hollands Nieuwe, Vodafone Thuis of Scherp S mogen ook gewoon blijven betalen voor data tijdens de komende Kerstdagen.

Voor alle klanten van de rode provider die wel binnen de scope van dit kadootje vallen heb ik het volgende advies. Data pompen maar! Eens kijken of we het voor elkaar krijgen om het datanetwerk van Vodafone op eerste en tweede kerstdag 'plat' krijgen. Het zijn toch van die typische dagen waarop je, behalve veel te veel eten en (saaie) familiebezoekjes, weinig anders te doen hebt, of niet? ;))

Meer info over Vodafone's kerstkadootje vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.