Geruchten
15 februari 2013 - Ron Smeets

Onbekende Nokia Lumia in KPN commercial?

Dit was mij nog niet opgevallen in de vijf of zes keer dat ik deze KPN commercial intussen al op TV heb zien voorbij komen. Het vriendinnetje van de hoofdpersoon in de 'Verliefd' reclame heeft na ongeveer 4 seconden een Nokia toestel in haar handen dat we nog niet eerder gezien hebben. Eentje met ronde vormen. Verderop in de commercial is die vervangen door een Lumia 920. 

De vraag is natuurlijk welke Nokia zij daar heel even laat zien. Hij heeft zo op het eerste gezicht wel iets weg van de Lumia 620. Dezelfde ronde hoeken, maar het 'cameraplaatje' is wat langer en de flitser zit ook op een andere plek. Wie het weet mag het zeggen ;-)

De video en een 'opgeblazen' screenshot van het toestel:

http://www.youtube.com/watch?v=LCY5D1kvQfE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.