Geruchten
06 augustus 2010 - Ron Smeets

Onaangekondigde BlackBerry Curve 9300 al in Canadese winkels

De BlackBerry Curve 9300 is al meerdere keren gespot en uitgelekt en nu is het toestel zelfs al opgedoken in de webshop van de Canadese provider Rogers. Officieel heeft RIM deze nieuwe Curve echter nog steeds niet onthuld. Nu kan ik mij voorstellen dat ze het bij RIM op dit moment druk genoeg hebben met zaken in de Golf en Midden-Azië, maar vreemd is dit wel.

De vraag is dan ook wanneer de BlackBerry Curve 9300 officieel het daglicht zal zien en wanneer het toestel bij ons te zien zal zijn in de winkels. In Canada gaat hij, los, overigens zo'n 300 Euro kosten.

Op de site van Rogers zijn ook de volledige specs van de BlackBerry Curve te bekijken. Het toestel heef onder andere een 2.4 inch QVGA display, 2 megapixel camera, quad-band GSM en tri-band HSPA support, WiFi, GPS, Bluetooth, 256 MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart optie (max. 32GB). Hij meet 109 x 60 x 13.9mm en weegt 106 gram. BB-Curve-9300-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.