Toestellen
23 februari 2009 - Ron Smeets

Omnia HD preview

De meest opvallende verandering aan de Omnia HD, de opvolger van de populaire Omnia, die vorige week in Barcelona aangekondigd werd is ongetwijfeld de vervanging van Windows Mobile door Symbian's S60 Touch besturingssysteem.

Ik kan niet zeggen dat ik daar erg rouwig om ben want Windows Mobile is nu eenmaal een stuk minder stabiel dan het Symbian OS. Geniet van onderstaande demo door een van de Samsung medewerkers in Barcelona.

http://www.youtube.com/watch?v=LK6TaRGbpG8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.