Entertainment
10 juni 2016 - Redactie MobileCowboys

Omdat het kan: speel nu het Multi Mobile Adventure [Sponsored Story]

Met de Ouderen van Tegenwoordig én met je vrienden kun je nu een Multi Mobile Adventure spelen op omdathetkan.nl. Omdat het ook echt kan, eindeloos streamen op je mobiel. Dus roep je vrienden bij elkaar, neem plaats aan een tafel, ga naar de actiesite en pak jullie mobieltjes erbij!

Met de ongewoon grote databundels en het supersnelle 4G-netwerk, zoals die van Tele2, kun je video’s streamen op je mobiel en het internet helemaal leeg trekken. Je hebt die databundel nu eenmaal, waarom dan niet helemaal tot het einde gebruiken? Om te bewijzen dat dit gewoon kan, heeft Tele2 samen met de Ouderen van Tegenwoordig een Multi Mobile Adventure ontwikkeld.

Deze interactieve video ervaring speel je samen met je vrienden en hun smartphones en tablets. De Ouderen van Tegenwoordig zijn non-stop aan het streamen zonder op te kijken van hun mobieltjes. Aan jullie de taak om ze door de verschillende werelden heen te loodsen zonder te crashen. Dit doe je door jullie schermen telkens aan elkaar te koppelen. Zo start je het spel.

1. Regel wat vrienden met telefoons/tablets.
2. Eén van jullie krijgt een unieke link.
3. Geef deze link door aan de andere spelers.
4. Deze spelers gaan naar de unieke link, bijv: omdathetkan.nl/123456, om mee te spelen.
5. Alle telefoons en tablets worden met elkaar gekoppeld, het avontuur wordt geladen en jullie kunnen beginnen.

Advertisement

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl