Entertainment
28 december 2014 - Ron Smeets

Oma wil liever haar vaste telefoon blijven gebruiken dan zo'n ingewikkelde iPhone (fun) De bejaarde dame is in eerste instantie dan ook niet blij met haar Kerstkado. Totdat...

Tsja, waarom zou je als oudere dame nog aan een iPhone beginnen als je al vele tientallen jaren, met veel plezier, een vaste telefoon gebruikt. Dat is wat de oma in onderstaande video haar familie duidelijk maakt als ze haar Kerstkado ziet. Ze is overduidelijk niet blij met haar nieuwe iPhone. Maar dan... opent ze het doosje. Kijk zelf maar. Hilarisch! En niet alleen omdat ze overduidelijk niet weet hoe een iPhone er uit ziet ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.