Nieuws
05 oktober 2012 - Ron Smeets

Officiele Windows Phone 8 presentatie op 29 oktober

Microsoft heeft (eindelijk) een datum geprikt voor de officiële presentatie van Windows Phone 8; Maandag 29 oktober in San Francisco om 10u00 (lokale tijd). De eerste uitnodigingen zijn al verstuurd.

29 oktober lijkt geen dag te vroeg ;-) Nokia, Samsung en HTC hebben immers hun eerste Windows Phone 8 toestellen al gepresenteerd, zonder dat ze daar al te veel van mochten laten zien.

Het is de bedoeling dat de eerste Windows Phone 8 toestellen begin november al in de (Nederlandse) winkels liggen. Ik ben benieuwd of Microsoft in Nederland ook weer een evenementje gaat houden, 29 oktober. Hopelijk dan met echt werkende exemplaren van, bijvoorbeeld, de HTC 8X, Nokia Lumia 920 en Samsung Ativ SWP8-Launch-Invite

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.