Geruchten
15 november 2010 - Ron Smeets

Officiele presentatie Android 2.3 (Gingerbread) vandaag?

Later vandaag (lokale tijd) opent de Web 2.0 conferentie haar deuren in San Francisco. Daar zullen onder andere een aantal Google bobo's, waaronder Eric Schmidt zelf, hun opwachting maken.

Wat die daar precies te vertellen hebben is nog niet bekend gemaakt, maar er wordt online natuurlijk ook weer gespeculeerd over een officiele presentatie (aankondiging) van de nieuwe Android 2.3 versie, Gingerbread. We zullen zien...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.