Toestellen
13 mei 2014 - Ron Smeets

Officiele LG G3 teaser video

Op 27 mei wordt de LG G3 officieel gepresenteerd in Londen. Natuurlijk ben ik daarbij. Vandaag heeft LG alvast de officiële teaser video van het toestel online gezet. Na alle geruchten van de afgelopen weken en maanden is er niet veel nieuws meer in te zien.

Toch heeft de Koreaanse fabrikant enkele subtiele details in de video verwerkt. Zo zie je na 9 seconden heel even de optische beeldstabilisatie van de camera in actie, gevolgd door een close up shot van de bedieningsknoppen aan de achterzijde en de geborstelde structuur van de behuizing. Feitelijk al een bevestiging van diverse geruchten die we al voorbij hebben zien komen.

http://www.youtube.com/watch?v=83Xm26Zvo18
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.