Geruchten
09 mei 2008 - Ron Smeets

Officiele introductie BlackBerry 9000 op 12 Mei

Formeel is het nog een gerucht maar diverse bronnen melden dat de nieuwe BlackBerry 9000 aanstaande maandag (12 Mei, red.) officieel aangekondigd zal gaan worden tijdens de WES (Wireless Enterprise Symposium) in Florida.

Niet dat RIM nog veel nieuws te melden zal hebben over de nieuwste BlackBerry telg want zoals bekend zijn een aantal exemplaren al via eBay verkocht en maakte CrackBerry deze week een uitgebreide review van een van die toestellen.

Het enige dat we eigenlijk nog niet weten zijn de prijs en de datum waarop het toestel in de Nederlandse en Belgische winkels zal liggen. Al ben ik bang dat dit laatste ook op maandag in Florida niet bekend zal worden gemaakt;-).Gerelateerde links:
Foto's van de nieuwe BlackBerry 9000 serie
BlackBerry 9000 gespot en gefilmd
Domme 'video'review van de BlackBerry 9000
BlackBerry 9000 te koop op eBay
BlackBerry 9000 van eBay gereviewd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.