Geruchten
02 oktober 2009 - Ron Smeets

Officiele foto's van de Samsung Armani W820/W9200 opgedoken

Er zijn weer enkele kiekjes opgedoken van een nieuwe Samsung Armani Phone. Dit keer gaat het om de W820 / W8200, een toestel dat onlangs ook al een keer gespot werd. De nieuwe plaatjes lijken regelrecht afkomstig uit een persmap van het toestel dus ze zullen wel echt zijn.

Maar, of er ooit nog een nieuwe Samsung Armani Phone op de markt gaat komen is nog met geen mogelijkheid te zeggen. Oorspronkelijk zou een nieuwe Armani Phone in Mei al aangekondigd gaan worden, enkele dagen ná de lancering van de Jét. Echter, tijdens het Jét event hoorde ik dat de lancering van de nieuwe Armani Phone uitegesteld was.

In het vliegtuig naar Londen, destijds, heb ik toen wel al even met een nieuwe Samsung Armani phone kunnen spelen. Dat toestel leek overigens helemaal niet op het toestel waarvan nu de (onderstaande) foto's gespot zijn. De Armani Phone die ik in Juni gezien heb was meer een luxe uitvoering van de Omnia Pro.

De Samsung Armani W820/W8200 zou onder andere uitgerust worden met een 3.1 inch WVGA touchscreen display. 5 megapixel camera, WiFi, DMB TV, Bluetooth, HSDPA support en een microSD geheugenkaart optie. Samsung-Armani-W8200-a Samsung-Armani-W8200-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.