Toestellen
05 mei 2008 - Ron Smeets

Officiele foto's van de Motorola ZN5

Een verassing kan het al lang niet meer zijn na al die gelekte plaatjes van de afgelopen weken maar dit (foto's hierboven en -onder) zijn dus de eerste officieel door Motorola zelf vrijgegeven afbeeldingen van de ZN5.

Nu nog even wachten op de officiele aankondiging van het toestel zodat we ook weten wanneer we deze 5 megapixel Kodak Camphone van Motorola in de winkels kunnen verwachten en wat het prijskaartje gaat worden.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe 'live' foto's van de Motorola ZN5 opgedoken
Eerste afbeeldingen van de Motorola ZN5 (Zine)?
Motorola collectie voor 2008?
Is dit de Motorola ZN5 ?
5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.