Toestellen
03 juli 2008 - Ron Smeets

Officiele foto's van de Motorola A810

Dit toestel is de afgelopen maanden al meerdere keren in het geruchtencircuit gespot.

Op zich zal de Mototola A810 geen hoogvlieger worden en het valt zelfs te bezien of het toestel überhaupt naar Europa zal komen. Meer dan een mid-range model is het toch echt niet. De 2 megapixel camera en EDGE support (dus geen UMTS) zijn daar het levende bewijs van. OK, hij heeft wel een full-touchscreen display zonder fysiek keyboard. De foto's:

Engadget heeft een bijzonder uitgebreide foto-gallery van Motorola's pers plaatjes van de A810 gepost.Gerelateerde links:
Motorola A810 gefotografeerd
Motorola A810 bij de FCC gespot
Motorola collectie voor 2008?
Is dit de Motorola A810?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.