Geruchten
10 juli 2012 - Ron Smeets

Officiele Android 4.0.4 update voor de Galaxy S II onderweg

Als we de laatste berichten mogen geloven dan is Samsung, in ieder geval in Rusland al, gestart met de uitrol van de Android 4.0.4 update voor de Galaxy S II. Het betreft dus een recentere versie van ICS. De Galaxy S II is een tijdje immers al voorzien van de 'eerste' ICS versie.

De andere, internationale, modellen van de Galaxy S II zullen de komende weken en maanden (ik neem aan dat dit laatste vooral geldt voor de provider modellen) deze upgrade ook gaan ontvangen.

Dat meldt althans een bezoeker van het SamFirmware Forum. De Android 4.0.4 update kan zowel via de laatste versie van Kies als Over The Air (OTA) geinstalleerd worden. De exacte Android 4.0.4 firmware versie van de Galaxy S II heeft de volgende 'kenmerken':

Android: 4.0.4
Build date: July 5
Changelist: 837163
PDA: I9100XWLPM
MODEM: I9100XXLQ6
CSC: I9100OXELP8

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.