Accessoires
13 maart 2011 - Ron Smeets

Off Topic: Wat kost de Death Star?

Ok, de enige link die de Death Star heeft met 'Mobile' is het feit dat hij door de ruimte kan vliegen en veel van zijn 'features' op afstand bestuurbaar zijn ;-))

Een paar geeks hebben uitgezocht wat het zou kosten om de Death Star te bouwen. Waarom ze dat berekend hebben? Gewoon voor de fun, denk ik ;-)) Hieronder staat de grappige Infographic die ze maakten en ze komen uit op een prijskaartje van 15.96 septillion dollar (10 tot de macht 24).

Zoals je kunt zien hebben ze echt overal aan gedacht. Niet alleen de Death Star zelf, maar ook de 'inhoud', wapens en personeel. Erg leuk ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.