Nieuws
29 juli 2007 - Jytte Diederiks

Oefen het CBR theorie-examen voor je rijbewijs op je mobiel

Veka Best is erg trots om als eerste in Nederland theorieleren op je mobiele telefoon te lanceren. “We zien dat veel jongeren die gebruik maken van onze diensten, mobiele telefoons niet langer, enkel en alleen gebruiken om te bellen en te sms’en. Internetten op je mobiele telefoon wordt steeds populairder en daarom willen wij hierop inspelen door onze klanten de mogelijkheid te bieden om proefexamens te maken op hun mobiele telefoon. Voor VEKA Best is dit een interessante manier om de theorie onder de aandacht te brengen van jongeren ”, aldus Erik Kantelberg van Veka Best.

Veka Best is een samenwerkingsverband aangegaan met Tria Mobile, om een nieuwe manier te ontwikkelen waarop cursisten zich kunnen voorbereiden op het theorie-examen. Het werkt als volgt: de cursisten hebben de mogelijkheid om via de mobiele internet site http://theorieleren.mobi, theorievragen te oefenen op hun mobiele telefoon. Het grote voordeel is dat dit overal en altijd kan. De kandidaten kunnen kosteloos 6 theorie-examens van 15 vragen maken en na afloop van ieder examen krijgen ze de resultaten direct te zien op hun mobiele telefoon. Elk fout antwoord is bovendien voorzien van een reactie met een toelichting.

De avonds voor het theorie-examen ontvangen de deelnemers ’s een SMS Alert van Veka Best om de cursist aan het theorie-examen te herinneren. Als extraatje bevat deze SMS een speciale link naar een mobiele website met daarom de moeilijkste strikvragen, de zogenaamde “instinkers” of valstrikvragen.Gerelateerde links:
Mobiele versie MrMovie.nl Live!
Grote stijging mobiel internet gebruik in Amerika
KPN verwacht hoge omzet mobiel internet.
Mobiel- en vast internetgedrag gelijk
T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internet
Over de auteur: Jytte Diederiks