Entertainment
19 januari 2009 - Ron Smeets

Obama's beëdiging live op je iPhone

Tja, je kunt deze dagen bijna geen beter moment kiezen voor de lancering van een nieuwe iPhone applicatie dan de beëdiging van Amerika's eerste zwarte president, morgen.

Dat moeten ze bij Ustream ook gedacht hebben want zij gebruiken de aanstaande festiviteiten om hun nieuwste iPhone App te introduceren. Met de nieuwe applicatie kun je morgen (dinsdag 20 Januari) dan live op je iPhone de beëdiging van Obama bekijken.

Leuk, maar aan een dergelijke 'high profile' lancering kleeft natuurlijk ook een behoorlijk groot risico. Het zou namelijk zo maar eens kunnen dat de Ustream service morgen ten onder gaat aan zijn eigen succes. We zullen zien. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.