Nieuws
04 november 2008 - Ron Smeets

Obama of McCain op je mobiel

Zelf zit ik vanacht natuurlijk aan de buis gekluisterd om de verkiezingsuitslag in de VS te volgen. Tja, als Cowboy kun je natuurlijk niet anders ;-)

Mocht je zelf ervoor kiezen om gewoon te gaan slapen (héél begrijpelijk) maar wil je morgenochtend wel direct weten wie de nieuwe Amerikaanse president geworden is, dan kun je door een SMSje met daarin de tekst 'VS' te sturen naar 9090. Zodra het bekend is ontvang je dan een gratis, en éénmalig een SMSje met daarin de uitslag. Dit is een gratis SMS service (en geen abonnement dus) van de NOS.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.