Accessoires
06 januari 2006 - Ron Smeets

Oakley zonnebril voor de ROKR E2

Ik kan er niets aan doen, maar ik ben nou eenmaal geen fan van Oakley zonnebrillen. Voor wat betreft de reeds eerder beschreven Thump MP3 zonnebril (in de top tien van slechtste gadgets) was ik zeker niet de enige die er zo over dacht.

Op de CES probeert Oakley het opnieuw met de ROKR zonnebril. De naam zecht het al; dit model is bedoeld om je in de zomer tegen het felle zonlicht te beschermen terwijl je naar iRadio luistert op je nieuwe ROKR E2.

Hoewel het model nog steeds niet mijn smaak is (maar die verschillen nu eenmaal) lijkt deze bril wel een stuk beter in elkaar gestoken dan de afgrijselijke Thump. In plaats van een ingebouwde MP3 speler of kabeltjes naar je ROKR, wordt deze 'headset' via Bluetooth gekoppeld aan je player. En dat is in ieder geval een enorme vooruitgang.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.