Nieuws
28 oktober 2007 - Ron Smeets

O2 klanten mogen contract openbreken voor de iPhone

Dit berichtje viel mij op in de hoop dat, tegen de tijd dat we de iPhone ook officieel hier in Nederland kunnen gaan kopen, Vodafone (de meeste waarschijnlijke provider voor hier) hetzelfde zal doen.

Klanten van O2 in Engeland die al een lopend contract hebben mogen dat zonder kosten openbreken op het moment dat ze besluiten om een iPhone aan te schaffen als het toestel 9 November daar op de markt komt.

Er zit wel een kleine maar aan deze service. Het geldt namelijk alleen voor O2 klanten wiens contract van vóór 19 September dateert. Dat is namelijk de datum waarop officieel bekend werd dat de iPhone door O2 verkocht zou gaan worden. Iedereen die daarna nog een contract, in combinatie met een ander toestel, afgesloten heeft komt niet in aanmerking voor de speciale iPhone regeling.

Via: Shiny ShinyGerelateerde links:
iPhone per september via O2 in Engeland?
Steve Jobs op Europese tournee
Amerikaanse iPhone komt 9 November naar Engeland
Apple sluit overeenkomst met O2, Orange en T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.