Toestellen
28 mei 2012 - Ron Smeets

O2 (Duitsland) gaat de Nokia Lumia 900 met 32GB leveren

Tijdens de presentatie van de Europese versie van de Nokia Lumia 900 werd duidelijk gemeld dat het toestel 16GB intern geheugen zou hebben. Gezien het ontbreken van een microSD (Microsoft spec) zou dat voor sommige gebruikers wel eens aan de krappe kant kunnen zijn.

O2 in Duitsland meldt op haar website (screenshot hieronder) dat zij de Nokia Lumia 900 gaan leveren met 32GB geheugen. Welke gevolgen dat heeft voor het prijskaartje wordt nog niet gezegd.

Op dit moment is het toestel bij O2 in Duitsland alleen nog te bestellen (pre-order). Wanneer hij uigeleverd wordt (en tegen welke prijs dus) is nog niet bekend. Natuurlijk heb ik meteen ook de vraag bij Nokia Benelux neergelegd of deze Duitse mededeling betekent dat de 32GB versie van de Lumia 900 in Nederland (en of België) ook beschikbaar zal komen. Op dit moment heb ik echter nog geen antwoord gekregen. Mocht die er nog komen, dan zet ik het er wel in een update, later, bij.

UPDATE (29-05, 12u55): Het was dus een foutje van O2 in Duitsland. De 32GB versie zal daar dus ook niet leverbaar zijn. Zie ook dit artikel over de beschikbaarheid van de Nokia Lumia 900 in Nederland.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.