Entertainment
31 augustus 2011 - Ron Smeets

O jee, nieuwe patenten voor Apple, advocaten zien al dollars

Ik ga hier niet in detail op alle patenten in, maar 'O jee' was wel het eerste dat in mij op kwam toen ik dit bericht las. Apple heeft er namelijk weer 18 nieuwe patenten bij.

Een aantal daarvan hebben onder andere betrekking op iOS, het design van de witte iPhone 4, icoontjes en het virtuele, in lagen verdeelde, qwerty toetsenbord. Mmmh, het zal mij benieuwen wanneer de eerste concurrenten aangeklaagd worden voor het schenden daarvan. De diverse advocaten zien de dollars ongetwijfeld in gedachten al weer binnen stromen ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.