Tablets
16 juli 2012 - Ron Smeets

NYT: "De iPad 'Mini' wordt veel goedkoper"

Over de komst van een kleinere, 7.85 inch, versie van de iPad, voor het gemak maar even iPad Mini genaamd, is de afgelopen jaren al heel wat gespeculeerd.

De New York Times (NYT) heeft nog wat extra olie op het vuur van deze geruchten gegooid. De krant zegt namelijk gesproken te hebben met 'personen die bij het project (de iPad Mini dus, red.) betrokken zijn maar verder, natuurlijk, anomiem wensen te blijven.

Volgens de bronnen van de NYT wordt de iPad Mini significant goedkoper dan het instapmodel de bestaande iPad. Dat zou dus betekenen dat het prijskaartje van de iPad Mini ver onder de 499 dollar zou komen te liggen. De iPad Mini wordt, volgens dezelfde bronnen, later dit jaar nog onthuld, maar die geruchten zijn niet helemaal nieuw. We zullen het wel zien. Apple geeft in ieder geval geen enkel commentaar op de uitspraken van de NYT.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.