Toestellen
03 maart 2009 - Ron Smeets

Nüvifone M20 alleen achter glas

Een van de weinige toestelfabrikanten die zelf met eens tand op de CeBIT staat is Garmin. Natuurlijk ligt de focus bij deze vooral op de navigatie markt maar toch waren ook de onlangs aangekondigde Nüvifone toestellen aanwezig.

Opvallend was dat vooral de G60 zeer veel bekijks trok. De kleinere M20 was alleen nog achter glas te bewonderen. "Een té vroeg prototype om door de handen van de vele bezoekers te laten gaan", aldus een van de Garmin medewerkers.

Overigens kreeg ik bij Asus, de kersverse mobiele partner van Garmin, hetzelfde te horen. Kwestie van je verhaal goed op elkaar afstemmen natuurlijk ;-)
Nuvifone-M20

Als 'troost' had men wel een 'offline' touchscreen demo van het toestel gemaakt. Die gaf echter nauwelijks meer informatie.
Nuvifone-M20-Demo

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.