Geruchten
11 september 2014 - Ron Smeets

Nvidia vermeldt de komst van de HTC Nexus 9 in documentatie

NVIDIA heeft in eigen juridische documentatie 'per ongeluk' de komst van de HTC Nexus 9 bekend gemaakt. Darmee lijkt de volgende Nexus tablet, een 9 inch model dat door HTC gemaakt zou worden, bijna uit het geruchtencircuit gestapt te zijn.

Lettterlijk staat in het document (zie screenshot hieronder) namelijk dat de HTC Nexus 9 in de loop van het derde kwartaal van 2014 verwacht wordt en dat het toestel voorzien is van een Tegra K1 processor van NVIDIA. Maar goed, heet wachten is toch nog even op officiele berichten uit het kamp van Google en/of HTC. 

Het document is inmiddela alweer offline gehaald, maar zoals gezegg, gelukkig hebben we het screenshot nog ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.