Tablets
30 december 2013 - Redactie MobileCowboys

Nvidia geeft Tegra Note 7 een update naar Android 4.3

Afgelopen weekend bracht Nvidia een update uit voor de Tegra Note 7, één van de eigen tablets van de chipfabrikant. Deze tablet is in Nederland wat minder bekend en is over het algemeen sowieso niet heel erg bekend. Het belangrijkste in deze update is Android 4.3. Twee andere belangrijke nieuwe features zijn de verbeteringen aan de DirectStylus pen-technologie voor linkshandige tabletgebruikers, en de toevoeging van het langverwachte AOHDR-fotosysteem.

Met het AOHDR-fotosysteem worden foto's real-time bewerkt om direct HDR-foto's te kunnen maken, zonder dat er een 'lag' ontstaat die we normaal bij veel smartphones en tablets terugzien. De Tegra 4-tablet is in staat om hoge, lage en normale-exposure shots tegelijkertijd op te slaan. Hieronder is een voorbeeld te zien van een foto met AOHDR. 

tegra_note_7_aohdr

Ook toegevoegd aan de update is de mogelijkheid om bestanden te verplaatsen vanuit het interne geheugen naar een microSD-kaart, wat erg handig is gezien het feit dat de tablet 16GB interne opslag heeft.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl