Nieuws
07 juni 2007 - Ron Smeets

Nummer 5.000!

Tja, dan denk je ergens in de lente van 2005 dat het wel een goed idee zou zijn om, als spin-off van DutchCowboys, een Nederlands Blog te starten voor de mobiel bellers, toestellen, applicaties en andere gadgets. . .

Vervolgens wordt je al snel gegrepen door het blog-virus en na net iets meer dan twee jaar sta je aan de wieg van de 5000e posting van MobileCowboys! Wauw. . .

Natuurlijk is deze prestatie niet alleen door de Cowboys van het eerste uur (Henk, Paul en ondergetekende) geleverd, maar in de twee jaar die we nu online zijn hebben zich nog een aantal gepassioneerde bloggers met mobiele interesses bij MobileCowboys aangesloten.

Super guys! Bij deze wederom een vette THANX!!! aan Cowboys Jeroen, Menno, Sebastiaan, Richard, Rick, Gerben, Jytte, Chris en Peter.

Op naar de 10.000. . .Gerelateerde links:
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
MobileCowboys in een nieuwe jas!
De 1000e MobileCowboys posting!!!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.