Nieuws
06 september 2012 - Ron Smeets

Nu ruim 1.3 miljoen Android activeringen per dag

In juni maakte Google bekend dat er dagelijks meer dan 900.000 Android toestellen geactiveerd worden. De groei is er schijnbaar nog (lang) niet uit bij Android.

Gisteren liet Eric Schmidt van Google namelijk weten dat het aantal inmiddels op ruim 1.3 miljoen activeringen per dag staat. Hij deed die uitspraak tijdens een Amerikaans Motorola event.

De enorme stijging van het aantal nieuwe Android toestellen is voor een groot deel terug te voeren op de komst van de Nexus 7 tablet en de Samsung Galaxy S III. Ik ben benieuwd wanneer ze de 2 miljoen passeren!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.