Nieuws
15 september 2005 - Ron Smeets

Nu ook WiFi in Central Park

Een toch wel opvallend berichtje op Gizmodo gaat over de hoera-stemming onder hun bloggers dat in Central Park (New York) nu eindelijk ook WiFi hotspots beschikbaar zijn.

Ze klagen wel nog over het feit dat het allemaal eigenlijk net NA de zomer gebeurt (moeten ze 'ns naar Nederland komen) dat ze eindelijk ook liggend in het gras tussen de joggers kunnen bloggen.

Wat mij het meeste opviel was dat ik dacht dat Central Park, toch DE verzamelplaats voor lunchend Manhatten, al lang voorzien zou zijn van alle WiFi-gemakken. Rare jongens, die Amerikanen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.