Geruchten
08 juni 2009 - Ron Smeets

Nu ook specs van de Sony Ericsson X2 uitgelekt

Vorige week lekten al enkele plaatjes uit van wat de nieuwe Sony Ericsson X2 (Xperia) smartphone zou moeten worden. De afgelopen uren kwam daar, via diverse foru, een lijstje met specificaties bij.

Als de geruchten, want dat zijn het nog steeds, kloppen dan zal de X2 onder andere uitgerust worden met een 8.1 Megapixel camera met autofocus en video-opname functie (30fps), een 3.5 inch WVGA OLED Touchscreen display en Windows Mobile 6.5 OS. Verder wordt gesproken over:

- GPS / A-GPS
- een standaard 3.5mm headset aansluiting
- Bewegingssensor
- 512MB RAM
- een snellere processor
- nieuwe Panel interfaces met onder andere PS3 functies.
- de mogelijkheid het toestel t.z.t. te upgraden naar Windows Mobile 7

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.