Toestellen
05 april 2006 - Ron Smeets

Nu ook een 'muziek RAZR'

In Las Vegas is de CTIA in alle hevigheid losgebarsten en dus kunnen we deze dagen weer de nodige nieuwtjes verwachten.

Gisteren meldden wij al dat Motorola het succes van de RAZR (best verkopende mobieltje in Q1) viert met drie nieuwe kleuren. Vandaag doen ze er nog een schepje bovenop met de introductie van de RAZR V3m musicphone.

Motorola kondigde al eerder een muziekversie van de RAZR aan en toen sprak men nog over iTunes. Gezien de problemen met de geflopte ROKR en de mededeling twee maanden geleden dat men iTunes de rug ging toekeren ten faveure van Windows Media Player is het echter niet waarschijnlijk dat de V3m iTunes zal ondersteunen. In het persbericht rept Motorola echter nog met geen woord over welke player in de V3m zit.

Helaas zullen wij de V3m, voorlopig althans, niet in Nederland mogen verwachten.Gerelateerde links:
RAZR best verkochte GSM in Europa
Motorola wisselt van i-tunes naar Windows Media Player
Komst ROKR E2 definitief aangekondigd
Nieuwe RAZR met iTunes
Samsung's 3GB MusicPhone naar Engeland
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.