Toestellen
28 november 2006 - Ron Smeets

Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800

De Nokia 8800 is zonder enige twijfel de meest luxe GSM van de Finse toestelmaker, de participatie van Nokia in Vertu even niet meegerekend.

Behalve de standaard versie waren er ook al een tweetal gouden modellen en een zogenaamde, RVS/Titanium Aston Martin edition.

Nu komt er ook een Lamborghini versie van de 8800. Het toestel is uitgevoerd in roestvrij staal met daarin het logo van Lamborghini gegraveerd. Opvallender zijn echter de originele Lamborghini kogellagers die gebruikt zijn in de mechaniek van de slider.

Er worden maar 500, genummerde, expemplaren van de Lamborghini 8800 geproduceerd. De prijs? Die ligt tussen de 208.000 en 358.000 Euro, afhankelijk van welke Lamborghini je erbij koopt. Dat is namelijk de enige manier om deze telefoon te bemachtigen. Hij is voorbehouden aan klanten van het automerk.Gerelateerde links:
De Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition
Nokia 8800 in de prijzen
Nokia 8800: Faked in China
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Nokia Aston Martin in de winkels
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Gouden Nokia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.