Nieuws
10 oktober 2010 - Ron Smeets

Nu ook een jailbreak tool voor iOS4.1

Het was, zoals altijd, slechts een kwestie van tijd voordat de vele hackers die zich met het jailbreaken van iOS4.1 bezig hielden succes zouden hebben.

Welnu, dit weekend is het zover, de Limera1n jailbreak tool van Geohot is klaar en beschikbaar voor doanload en gebruik. Hieronder staat een korte videohandleiding ervan. Letwel, over de stabiliteit wordt nogal gediscussieerd.

De concurrentie (de boys van het iPhone Dev Team) waarschuwen voor bricked iPhone's wanneer de tool van Geohot gebruikt wordt op een toestel dat eerder al eens met Ultrasn0w geunlocked is. Daarentegen zijn er ook al diverse succesverhalen bekend. Kortom, een beetje voorzichtigheid kan geen kwaad en zoals altijd is gebruik op eigen risico!  Thnx Erik!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.