Toestellen
14 januari 2014 - Ron Smeets

Nu ook een gouden HTC One

De HTC One was qua design en prestaties een van de betere toestellen van 2013. Helaas zorgden software- en leveringsproblemen ervoor dat het (verkoop)succes van deze smartphone wat achter bleef op de hooggespannen verwachtingen.

Binnenkort zal de HTC One ook in een gouden (nou ja, goudkleurig dus) variant in de winkels verschijnen. Kwestie van smaak natuurlijk. Ik vind het niet bepaald mooi, maar dat zegt helemaal niets ;-) 

HTC heeft ervoor gekozen om de (kunstof) accenten, bij de gouden versie in zwart uit te voeren. Qua specs is niets veranderd. Voor liefhebbers van kleurtjes is de One nu dus, behalve in zwart en zilver, ook in blauw, rood en goud te krijgen. Genoeg keuze, toch? Hieronder alvast enkele kiekjes van de gouden One.

HTC%20One%20Gold%20front%20back HTC%20One%20Gold%20back HTC%20One%20Gold%20semi%20side HTC%20One%20Gold%20side HTC%20One%20Gold%203v

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.