Toestellen
05 mei 2007 - Ron Smeets

Nu ook een Ferrari Smartphone van Acer

De combinatie tussen Ferrari en Acer kennen we natuurlijk al een tijdje van de (veel te dure) laptop's.

Het lijkt er sterk op dat Acer en Ferrari van plan zijn hun samenwerking uit te breiden naar de Smartphone markt. Bij de FCC is namelijk het ontwerp goedgekeurd voor een Acer C500 Smartphone met Ferrari look-and-feel.

Het toestel wordt voorzien van Windows Mobile 5 (waarom niet 6?!?), een 300MHz Samsung processor, 64MB RAM, 128MB NAND Flash, Bluetooth, WiFi, GPS, een 2.8 inch QVGA display en SD geheugenkaart. Qua afmetingen loopt de C500 redelijk in de pas met vergelijkbare smartphones: 108 x 58 x 16.9mm (hxbxd) en hij weegt 122 gram.

Klinkt niet slecht. Jammer dat er geen Windows Mobile 6 op geleverd wordt dus en ik ben zeerzeker ook benieuwd naar het prijskaartje voor deze 'Ferrari'.Gerelateerde links:
Ferrari GSM van Vertu
Ferrari uitvoering van de RAZR
Voormalig Gizmondo eigenaar splijt Ferrari doormidden
Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.