Accessoires
16 oktober 2007 - Ron Smeets

Nu ook een Camphone horloge op komst

Hij schijnt onder een andere merknaam, waarschijnlijk die van de fabrikant (CECT) in mijn vakantie al eens in het nieuws geweest te zijn maar ik kwam deze Camphone Watch van Hyundai zojuist tegen bij Akihabara.

Horloges met ingebouwde GSM functionaliteit hebben we al vaker gezien natuurlijk, maar dit model is dus niet alleen een mobiele telefoon. Hij heeft ook een ingebouwde 1.3 Megapixel camera, een microSD memory slot (zie foto's na de klik) en is voorzien van Bluetooth connectivity.

En dat alles dus in een toestel dat redelijk onopvallend (mwah) aan de pols gedragen kan worden. Ow, en het display is een touchscreen van 176 x 144 pixels.

Wanneer, waar en voor hoeveel Euros deze Hyundai Camphone Watch op de markt gaat komen is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Prijswinnende 'Transformer' design GSM
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
GSM in een horloge
Telefoon Horloge
LG gaat een Rolex GSM maken
Videodemonstratie van de M500 Mobile Phone Watch
M500 GSM horloge vanaf 10 september te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.