Toestellen
04 oktober 2005 - Ron Smeets

NTT Docomo's senioren GSM

Met de komst van de D880 mengt ook NTTDocomo zich in de seniorenmarkt voor GSM's. Weer een bewijs dat Telco's en toestelfabrikanten zich steeds meer bezich gaan houden met het aanboren van nieuwe markten zoals de kids en ouderen.

Natuurlijk heeft ook de D880 grote toetsen, weinig verwarrende functie's en gadgets en een duidelijk display met alleen de noodzakelijke gegevens.

Aardig detail is de 'telefoonlijst' waar je, net als bij de meeste thuis-telefoons, de namen van de personen die onder de sneltoetsten geprogrammeerd zijn kunt opschrijven, gewoon met een pen of potlood.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.