Nieuws
23 februari 2013 - Martijn Derks

Norton Mobile Security

Norton introduceert vandaag twee nieuwe diensten: Norton Mobile Security, een nieuwe dienst die krachtige bescherming biedt voor Android-smartphones en -tablets en iOS-apparaten, en Norton Anti-Theft, een nieuwe webservice waarmee consumenten een verloren of gestolen Windows- of MacOS-laptop, Android-smartphone of tablet op afstand kunnen vergrendelen, traceren.

“Het is geen geheim dat mensen hun mobiele apparaten tegenwoordig meer dan ooit gebruiken in hun dagelijks leven, voor het contacten met vrienden tot het betalen van een kopje koffie”, zegt Simone van Zuylen, Marketing Manager Benelux bij Norton. “Je telefoon is niet alleen maar je telefoon, het fungeert tegelijkertijd als je portemonnee, ID-kaart, addressenboek en fotoalbum. Daarmee brengen we gevoelige informatie dus ook in gevaar als het apparaat wordt gestolen of verloren. Met Norton Mobile Security en Norton Anti-Theft maken we het makkelijk voor mensen om beschermd te blijven, welk apparaat zij ook gebruiken.” 

Norton 360 Multi-Device, een uitgebreide beveiligingsoplossing die meerdere apparaten tegelijk kan beveiligen. Norton 360 Multi-Device is speciaal bedoeld voor consumenten die meerdere apparaten gebruiken en daar één gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor zoeken. Het nieuwe beveiligingssysteem is direct gebruiksklaar en biedt bescherming voor pc’s, Mac’s, Android-telefoons, tablets en ondersteuning voor iOS-apparaten.

In tegenstelling tot andere producten op de markt, is bij Norton 360 Multi-Device maar één productcode nodig om de beveiliging van alle apparaten te activeren. Gebruikers kunnen op ieder moment en waar dan ook via internet hun beveiliging instellen. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig hun beveiliging overzetten naar een ander apparaat.

Norton Mobile Security is per direct verkrijgbaar via retail partners, Google Play en mobilesecurity.com voor een consumentenadviesprijs van €29,99 voor één jaar bescherming. Norton Anti-Theft is per direct verkrijgbaar via geselecteerde retail partners en Norton.com voor een consumentenadviesprijs van €39,99 voor één jaar bescherming. 

Over de auteur: Martijn Derks